Social Icons

Thursday, September 3, 2009

Items to Let Go..:))

Assalamualaikum sume:D

Now dah snap a few pic for let go items:

1) Used Guess Satchel, Grey-White Color (Let go : RM200, masa beli RM470)
Satchel style shoulder bag made of signature fabric with patent leather trim.
Holds wallet, sunglasses, personal technology,
a copy of your favorite magazine and a small umbrella.
Platform bottom.Top zip closure. Dual shoulder straps with 24cm.
Interior signature lining with a back wall zip pocket and multifunctional slip pockets.
Pale shiny gold hardware; square G-link logo;
metal plating around bottom edges; back zipper pocket
Dimensions : Width:39cm X Height:29cm X Depth :13cm
Dimensions : Width:15" X Height:11" X Depth :5"
Notes : Interior signature lining got ink stained (pen), just a line.

e,


2) Blouse anlie size :L, dark green
new with tag, saya beli masa shopping tak ingat dunia kat Blossom Factory Outlet, Bandung. main rembat je tak fitting. Sekali balik tak muat daa..huhuhu...
Real Price : Rupiah 89,500 = around RM30/helai, for let go RM20 will do.



3) Blouse anlie, size XL

Khaki color, masa kes macam di atas, tak muat. pluffy hand, ade cerut juga kat bahagian bawah, nice and saya mmg suka, tapi tak muat pulaks. huhuhu. Price masa beli Rupiah 89,500 jugak = RM 30, tapi nak let go RM20 jugak.

4) Blouse Carina Swarovski, size M
Saya beli blouse ni sbb colornya so sweet (orange-white), beli di Heritage Factory Outlet, Bandung. main rembat saja jugak, tapi rupanya tak muat, harga sama Rupiah 89,500 = RM30, nak let go RM20 saja.


If you guys are intested, pls let me know thru email and YM at: fateh_shuhay@yahoo.com.

Prices are negotiable but not included with the postage fees. Thanks.

P/S: I also got 1 New Guess Watch to let go (extremely gorgeous new with tag price, 10 years warranty with warranty card) but not yet snap the pics. I bought for RM430 from princessvictoriastylo.blogspot.com (Retail price in outlet is RM650 at that time), wanna let go at RM320.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...