Social Icons

Tuesday, July 28, 2009

Flashback : Team Building Apr 2009

Hehehee... best woo team building kami.. dekat jek, kat lenggong, name diberi Nur Lembah Lenggong, facilities, ok la, ade sume.. mane de tmpt team building mcm hotel ye dak, nak selesa baik gi hotel.. eheehee..

Lame tol tak beraktiviti lasak mcm ni, bagai nak terpusing urat belikat sume.. letih tatau nak kata, tido malam depa bantai paling cepat pun kol 4 pagi..ahahahaa.. giler..!!
Fasilitator best.. ade yang garang giler, takde excuse langsung, lambat je kena selam dalam kolam lintah, buat salah je kolan lintah gak tempat kena rendamnyerr.. kol 3 pagi pun kena rendam dlm kolam lintah... hahahaa..ngeri2..!!

Tempat : Nur Lembah Lenggong
Tarikh : end of april (tarikh tak ingat dah) 3 hari 2 malam
Aktiviti :
Hari 1 : Ice-breaking, LDK, trekking, redah kolam lintah, masuk utan sawit, solo-night drop
Hari 2 : Berakit di Sg Perak, LDK, Flying Fox, War Game..
Hari 3 : R&D meeting...

Mase ni baru sampai, sempat posing..!!


Sebelum berakit, macam tak konfiden je dgn rakit, air sungai tgh deras giler..!! rakit ikat pakai tali rafia, naik 9 orang, buluh 10 batang... tp kumpulan kami juaraaa!!!! bagai nak gile langgar rumpun buluh la, eksiden la, sebbaik rakit tak pecah, tapi senget 45darjah je...ekekeee...! ingat senang berakit, susah gak rupenyerr..

ni geng la kumpulan i.. from left : Dr Sohayati, me, Asniza. yang kat dada i tu BISKUT MARIE...amanah kena jaga..hahahaaa!!! siap spare bawak PETRI DISH & plastic bag songlap dari lab, sbb group sblm ni dah bitau kena jaga biskut marieee!!!

Ni la sungai yang kami redahi mase flying fox, gayat gak la. huhuh


ni la LDK Group i..eheheee... best2..kami best group tauu..ahaks!!! last day, dapat cert..eheheh


makan time, mase ni baru sampai (sorry la, gambo tak ikut kronologi:p)

akibat tak jaga biskut meri..kena la bawak batu-bataaa..hahahaaa..seb baik i tak kena... (sbnrnya biskut i kembang jugak dalam petri dish tu, tp ade bentuk biskut la, mana tak kena masuk sungai, mn tak basahhh..)

Girls group i lagi..ehehee:D



The Warriors!!! ekekekee.. punyer la teruknyer, 1st time in my whole life buat menatang ni..hahah!!! tak adventure langsung..

Klu tgk rakit ni, den tak konpiden langsung... tapi kuat woooo...eksiden bape kali, tak pecah/terburai..senget jekkk..ahahahaa!!!

Sessi demo cara nak ikat rakit, oleh en halim yang garang-rendam-org-dlm-kolan lintah-


Kolam LINTAH yang kumaksudkan... busyukkk!!!! kena redah dari hujung sini sampai hujung sinunn....hhuhuhu!!! paras air cecah leher...erkkk!!!




Kesimpulan, mmg best, rasa nak gi lagi, cume kolam lintah jee... biar la solo-night-drop dari kena masuk kolam lintahh..eheheheh:D



2 comments:

yatz said...

huh. . dah x larat la aku aktiviti mencabar macam neh dah tua² gini. . .wendu kat ko. . .

Fatiha said...

yatz..!! ehehe. ade ko ek. dtg le ipoh weh. ko kat melaka skrg kan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...